Laurenz Bonne, aangenaam...

Bonne Vastgoed is uw immokantoor voor de verkoop van woningen, appartementen, gronden, hoeves, handelspanden,...  in Damme, Brugge, Sijsele, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Michiels, Sint-Andries, ... kortom van Oostkamp tot Zeebrugge en van Zedelgem tot Maldegem.

Bij Bonne Vastgoed staan persoonlijke begeleiding en service centraal. Met de nodige kennis, ervaring en gedrevenheid sta ik u graag bij voor een vlotte verkoop of aankoop. U wordt van waardebepaling tot notariële akte steeds bijgestaan door éénzelfde contactpersoon, zaakvoerder Laurenz Bonne. 

Kennis, ervaring en gedrevenheid als sleutelwoorden

Opleiding en constante bijscholing zorgen ervoor dat verkopers en kandidaat-kopers steeds bij Bonne Vastgoed terecht kunnen met de talrijke vragen die een vastgoedtransactie met zich meebrengt.
Ervaring door de verkoop van 300 woningen, gronden en appartementen in de ruime omgeving van Brugge en Damme.
Gedrevenheid ; graag maak ik hiermee voor u het verschil. Via Bonne Vastgoed krijgt elke kandidaat de kans het pand van zijn/haar keuze te bezichtigen wanneer het past. Dus ook na de kantooruren en in het weekend. Pas als alle geïnteresseerden de mogelijkheid gehad hebben om een pand te bezichtigen kan het aan de beste voorwaarden verkocht worden.

Wenst u meer info? Wenst u een afspraak, of een gratis waardebepaling van uw eigendom? 

Bel Bonne Vastgoed op 0468/10 40 40 of mail naar info@bonnevastgoed.be .
Laurenz Bonne helpt u graag verder.

 Bonne Vastgoed

Laurenz Bonne helpt u graag verder

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gebracht te worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij!

Schrijf je nu in

Uw woning ook verkopen? Contacteer ons